Bulan 10, tahun lepas, ambo jatuh motor dan lutut ambo terhentak agak kuat. Tapi diana ok je. Ada crash bar yg membantu.

Tapi lutut ambo ni lari setting skit. Mencucuk2 sakit dia. Tapi tak bengkak atau apa2. Jadi anggap macam takde apa2… cuma timbul sedikit masalah.. masa nak bengkok kan lutut ada masa rasa sakit mencucuk, dan ketika nak sujud semasa solat ambo kena adjust tempat landing kepala lutut agar tidak terkena di tempat yg sakit.

Sakit ni ada masa kuat ada masa tak terasa sangat. Tapi dah jadi keperluan untuk fikir dan adjust lutut ketika nak turun sujud. Perkara ini berlarutan sejak itu dan ambo masih tahan sakit dan buat tak tahu je. Alah rider mestilah kena tahan sakit kan…

Sehinggalah 2 minggu lepas, ambo beli Wellness Pack yang merangkumi Aloe Vera Gel, Artic-Sea (fish oil+olive oil), Bee Honey (madu lebah bukan madu manusia), Bee Propolis dan Absorbent C. Ambo start makan selama seminggu.

Tanpa ambo sedar… ambo solat dengan selesa, tanpa perlu fikir nak landing kepala lutut. Nak menahan dan menolak Diana pun tanpa sakit malah masa mula2 sakit hilang tu, ambo siap hentak lutut masa turun sujud. Test punya pasal. Sakit takdak… fuh.

Alhamdulillah.

Oleh kerana bagusnya produk2 ni maka ambo seperti biasa ingin berkongsi kebaikan produk ini. Dalam kata lain ambo sekarang menjual produk2 Forever Living (FLP) (ore biz… ado komisyen kito koho buat. Ko guano?)

Errrr. Sebenarnya ambo join member FLP sejak 2018 lagi. Tapi gak duk koya jadi leader lagi maso tu… tok sir kelih nak peluang lain. Hahaha padan muko sendiri. 🤣 Panjang nyo… okleh citer semula pulop…

WhatsApp ambo kalu sero nok sihat pah ado pitis pulop tu.

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400