Ketika dilahirkan, kita sihat, kita cukup zat dan segalanya baik. Tetapi, dalam proses kehidupan kita, kita terlupa nak jaga badan, lupa nak bagi zat2 penting untuk badan. Akibat kekurangan pelbagai zat-zat penting dalam badan, maka sistem kesihatan badan kita semakin tertekan dan berpuluh tahun berlalu, maka kita pun sakit.

Ya tuan puan, sakit tidak datang sekelip mata, ianya terkumpul, terhasil dari kerosakan akibat kekurangan zat-zat penting badan berpuluh tahun lamanya.

Di bawah ini adalah perkongsian pengalaman kenalan kami. Ketika awal2 kami perkenalkan produk2 Forever kepada beliau, beliau agak keberatan, dan takut. Beliau bimbang. Beliau berputus asa untuk bertindak dan mencuba, bergantung sepenuhnya kepada rawatan hospital.

Ketika awal2 kami berjumpa, beliau ada fibroids dan menderita cysts yang semakin membesar.

Kami perkenalkan produk2 Forever yang membekalkan zat-zat penting untuk badan beliau memperbaiki diri sendiri, ya tuan puan, jika badan cukup zat-zat penting, badan manusia mampu melawan pelbagai jenis penyakit, cepat menyembuhkan luka, dan macam-macam lagi kehebatan badan, asalkan badan dibekalkan dengan zat-zat yang cukup.

Setelah beberapa lama, beliau bersetuju mencuba. Kami cadangkan ambil Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Bee Propolis dan Absorbent-C. Pun begitu, kerana kekurangan bajet, maka awal waktu beliau hanya ambil Aloe Vera Gel sahaja.

Ketika mula2 amalkan Aloe Vera Gel, beliau hadapi Healing Crisis yang agak kuat. Beliau jadi takut dan ingin berhenti, kami nasihatkan agar kurangkan dosage Aloe Vera Gel dan teruskan. Setelah beberapa hari, healing crisis beliau berkurangan.

Beliau mula tambah dan amalkan beberapa produk lain seperti yang kami cadangkan, Aloe Berry Nectar, Bee Propolis dan Absorbent-C.

Dan sejak itu, ianya satu perjalanan yang agak panjang, naik turun semangat untuk sembuh, ada ketika beliau ingin berhenti. Semua ini adalah cabaran untuk sembuh.

Kami nasihat, kami beri semangat dan akhirnya, kami menerima mesej ini…..

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400