Korang tengok… 2 je lelaki.. yang lain tu wanita.

Ada yang sorang tu surirumah.. ada yang ada anak2 kecil. ada yang cikgu mengajar 36 masa tingkatan 1 sampai tingkatan 5. Ada yang terberanak dalam kereta.

Ya.. Mereka wanita besi.

Ya. Mereka berpendapatan 5 dan 6 angka setiap bulan.. INCOME ya, bukan SALES.Dan mereka WANITA.

Mana LELAKI?

NAK PELUANG INI?

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400