Alhamdulillah. Pada 14 Feb. 2021 Seminar Virtual Pengukuhan 2021 telah berjaya dibuat dengan lebih 3000 orang berkampung di Zoom dan Facebook Live.

Keluarga dan usahawan Forever bersama dalam Seminar Pengukuhan 2021 bersama syarikat Forever yang sememangnya menjadi antara terbaik dunia dlm dunia networking.

148980146_194347025779384_4112167731848598019_o

Terlalu banyak perkongsian yang sangat bermanfaat, berilmu dan menyentuh hati dalam perjuangan FBO2 hebat ini dalam mencapai impian mereka bersama Forever.

Salah seorang yang telah berjaya mencapai impiannya adalah Kak Roy, beliau berkongsi bagaimana perjuangan dan perjalanan beliau bersama Forever demi mencapai BIG WHY nya. Antara yang kami amat terkesan ialah cabaran yang diterima ketika awal-awal perlibatan Kak Roy dalam Forever, ketika sedang berusaha membina rangkaian niaganya, Kak Roy terjatuh dan malangnya, tangan beliau telah patah. 

Akibatnya, perjalanan perniagaan Kak Roy terganggu, namun begitu, kerana BIG WHY Kak Roy sangat kuat, maka, Kak Roy belajar untuk menulis dengan tangan kiri, dalam kesakitan Kak Roy terus juga dalam perniagaan ini, maka, tidak hairanlah, kini Kak Roy sudah menikmati keuntungan yang begitu lumayan!

wanniaga-14022021112712
Kak Roy menulis guna tangan kiri. Kak Roy tetap memberikan yang terbaik dalam perniagaan Forever walaupun ketika ini beliau tidak boleh menggunakan tangan kanan akibat terjatuh dan tangan beliau telah patah.
wanniaga-14022021113334
Ketika bermula... rumah Kak Roy dahulu
wanniaga-14022021113410
Rumah Kak Roy terkini.
wanniaga-14022021114823
Terbuktilah, kita semua boleh capai impian kita dengan syarat - kita ubah pemikiran kita, itulah pesan Kak Roy!
wanniaga-14022021115458

Kita juga boleh mendengar perkongsian daripada CBM Siah yang berasal dari Terengganu, mengidap thyroid, slip disk dan batu karang. Dinasihatkan untuk makan ubat/drugs seumur hidup. Kenal dengan Forever kerana inginkan kesihatan yang lebih baik. 

Mula berkenalan dengan produk Forever, pada September 2015, dan terus mengamalkan produk2 Forever seperti Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Pomesteen, Arctic Sea, Bee Royal Jelly, Bee Propolis dan Freedom serta Active HA.

Sekian lama, beliau terpaksa makan ubat/drugs untuk melawan kesakitan beliau, perjumpaan dengan doktor pada tahun 2018 yang mengesahkan beliau tidak perlu lagi makan ubat/drugs kerana beliau semakin sihat!

Sangat terbukti, Forever memberikan bukan sahaja perubahan kesihatan, malah kewangan yang lumayan kepada CBM Siah.

Tahniah kami ucapkan.

 

wanniaga-14022021134204

Kita juga mendengar amanat dan perkongsian yang menusuk kalbu oleh eGLT Juraidah, FBO No. 2 Dunia, No. 1 Asia, sudah pastinya No. 1 di Malaysia. 

Daripada hasil usaha, idea dan semangat eGLT Juraidah inilah, terhasilnya pelbagai program untuk membantu FBO2 lain di Forever Malaysia dan dunia dalam usaha mencapai impian mereka.

Nak kongsi semuanya dalam ni tak mampu kami, terlalu banyak kejayaan yang sudah dinikmati beribu2 FBO ini, mengalir air mata kami apabila FBO ini  begitu ikhlas dalam perkongsian mereka. Jadi kalau nak tahu, kenalah join keluarga kami, keluarga Forever.

Terima kasih kepada semua yang telah menjayakan Seminar Virtual ini.

Nak berjaya, berkawan  dan ikut mereka yang telah berjaya. Jom bersama kami di Forever Wanniaga. Impian anda, plan Kami!

SERTAI KELUARGA FOREVER

Kenali kami
Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400