Sayang suami?

Sayang rumah tangga?

Mesti kene sayang Aloe bery nectar ni..

Baru la macam enjin baru lebih cengkaman

Elok ja rahim tu… bab rahim jangan buat main2, rosak tak de ganti tak spare part tau, 

Wanita ni banyak nak kene jaga

Kalau tak jaga, jangan marah kalau suami tengok anak dara depan umah tu 

Ko jangan meroyan dalam FB tau

Amik nectar ni, letak petic ice

Hari2 sarapan minum segelas…

Dalam syantek, luar gebusss

Dapatkan Aloe Berry Nectar dengan kami, agen sah Forever Living Products. Klik gambar di bawah:

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »
b546bce5-1283-4f98-ae53-449ed9101b8b

Pokok Bendera

Pokok Bendera apa ni…❓ Ini lah Pokok Bendera yang menggambarkan rangkaian Forever Living di 171 negara…. Bermula dari tahun 1978.. 😊 Cuba tengok ada takBendera

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400