Sanggupkah kita lihat anak yang comel itu dibawa ambulans??

Disaat anak sakit, hati ibu lah yang paling tak boleh tenang

Kita risau anak2 hilang kegirangan

Kita risau anak2 tak bertenaga mcm anak2 lain

Kita risau anak2 terpaksa menangung kesakitan sampai besar

318C108C-AA65-4D9A-8E89-70F1D64A12F6

Dan sebenarnya kita lebih takut kehilangan mereka

Kehilangan orang yang disayangi adalah sesuatu yang amat perit

Yang pernah lalui, pasti rasa kesedihan yang tak dpt dibayangkan

Jangan biarkan anak2 menanggung kesakitan akibat kelalaian kita sebagai ibu menjaga

Jangan biarkan anak2 menanggung kesakitan akibat keegoan ibu yang tak nak ikhtiar

Berikan anak2 vitamin yang sihat untuk menentang virus yang merbahaya

Sekurang2 nya, anda dapat melindungi anak2 

Ini supplement yang wajib saya berikan pada anak2, dan alhamdulillah 3 tahun dah tak refer pakar kanak2.

Saya tahu anda syg anak anda…

Berikan yang terbaik untuk anak ya…mereka masih kanak2๐Ÿ˜Š

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya ยป

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400