PENGENALAN FOREVER LIVING

Rangkaian produk FOREVER LIVING terbahagi kepada 3 iaitu:

  • produk kesihatan
  • produk harian
  • produk kecantikan

Dengan kata yang lebih tepat “FROM HEAD TO TOE“, “LUAR DAN DALAM“.

Produk FOREVER LIVING adalah berasaskan “ALOE VERA” sebagai bahan utama dengan pelbagai bahan-bahan tambahan lain yang bermutu tinggi.

Aloe vera keluaran FOREVER LIVING merupakan antara aloe vera TERBAIK di dunia (BARBADENSIS MILLER) dimana ladang aloe vera TERBESAR di dunia adalah milik Syarikat FOREVER LIVING.

Selain itu, FOREVER LIVING menternak LEBAH sendiri di GURUN SONORAN, USA dengan tumbuh-tumbuhan dan bunga-bungaan lebih dari 40 jenis dikawasan itu dan kawasan ini BEBAS dari sebarang PENCEMARAN.

Kualiti madu keluaran FOREVER LIVING adalah setara dengan madu “SAFFRON” yang merupakan madu TERBAIK di dunia dan 100% TULEN.

Bukan setakat itu, FOREVER LIVING juga merupakan pengeluar minyak OMEGA 3 yang TULEN & TERBAIK di dunia dari LAUTAN ARTIK dimana kawasan itu telah pun “REGISTERED” hanya untuk FOREVER LIVING sahaja. 

LUAR BIASANYA lagi setiap produk FOREVER LIVING mempunyai pakarnya tersendiri dimana setiap SATU produk SATU pakar. FOREVER LIVING mempunyai lebih 200 jenis produk.

Paling PENTING produk FOREVER LIVING “BEBAS CHEMICAL” dan sangat SELAMAT digunakan & dimakan oleh semua lapisan masyarakat x kira usia, malah sesuai juga buat haiwan peliharaan anda.

Jadi, bagaimana?

Kita sudah temui produk TERBAIK. FOREVER LIVING mengeluarkan sendiri setiap produk dan bukan ambil dari SUPPLIER sepertimana yg lain.

Mengapa kita tidak menukar JENAMA dengan mengamalkan produk TULEN & terbaik seperti ini untuk mengekalkan kesihatan kita LUAR & DALAM???

FOREVER LIVING PRODUCT memasuki GUINNESS BOOK WORLD OF RECORD apabila 2 testimoni NENEK KEMBAR TERTUA DI DUNIA (berusia lebih dari 100 tahun) & KUCING TERTUA DI DUNIA bernama SPIKE (31 tahun) telah MEMBUKTIKAN bahawa FOREVER LIVING sememangnya TERBAIK!!!

Amat merugikan jika kita tidak merasakan sendiri kehebatan produk FOREVER LIVING.

Pesanan untuk anda, pastikan anda mendapatkan produk FOREVER LIVING daripada PENGEDAR BEBAS YANG SAH.

Kami Forever WANNIAGA adalah agen-agen pengedar FLP yang sah. Dapatkan di SHOP kami:

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400