Pokok Bendera apa ni…❓

Ini lah Pokok Bendera yang menggambarkan rangkaian Forever Living di 171 negara…. Bermula dari tahun 1978.. 😊

Cuba tengok ada tak
Bendera Arab Saudi..
Bendera Jepun..

Kami nak bg tips ni💡
Kalau nk beli apa2 produk kesihatan kena tengok…

1️⃣Berapa byk negara yg guna produk tu..
Ini bermakna produk tu sudah di iktiraf disahkan oleh kementerian kesihatan negara tersebut

2️⃣Berapa tahun produk tu dah beroperasi. . Bukan produk viral yg setahun dua riuh.
Lepas tu senyap ye..😂

3️⃣ Produk patuh syariah..
Sebab tu kami suruh cari bendera Arab Saudi ada atau tak..Bukan kaleng2 ye..

4️⃣Produk yg betul2 terbaik..
Ada kan bendera Jepun?
Klu produk tak berapa nak elok, sukar nk dpt masuk negara Jepun..

Kalau dah ada semua diatas tu,
Jangan lah was2 utk consume…🤗

FOREVER WANNIAGA SHOP

Jom layari SHOP Forever Wanniaga yang menjual pelbagai produk original daripada Forever Living Products(FLP). Kami adalah AGEN SAH FLP.

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400