Kenapa ada orang yang minum Aloevera gel dan serasi, sesetengah kesannya woww best betul…!

Sesetengah agak lambat..

Dan ada juga sesetengah yang minum tak rasa apa2 atau pendek kata tak berkesan langsung..??

Jangan frust dulu,

Tanya diri Anda..

Bagaimanakah tahap masalah kesihatan (cth:jerawat, sakit lutut,migrain, period tak teratur etc) yang sedang di alami.?

Seteruk mana atau selama mana ia telah ‘menghantui’ status kesihatan anda?

Jika tempoh masalah kesihatan yang anda dah alami ni sejak berkurun dulu…jangan lah expect masalah anda nak selesai dalam masa 3 hari pula..!!

Kena beri tempoh pada sistem badan untuk dibaikpulih dan rawat

Perlu lalui fasa detox, fasa repair dan fasa recovery

Segala-galanya ada proses
Nak berjaya pun ada proses
Nak sihat pun kena lalui proses

Sel-sel kulit kita perlu 28 hari untuk lengkap kitar dia..Inikan pula sel-sel bagi sistem organ yang lain

Jadi, nak makan supplement apa pun

Rujuk pada yg pakar,kena bersabar, konsisten

Itu yang terbaik..

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400