Hari ni kami berjumpa dengan seorang pelanggan kami, Cik Yah namanya, Cik Yah dah beli Aloe Vera Gel dan Arctic-Sea untuk dijadikan makanan tambahan berzat untuk seisi keluarganya. Cik Yah juga telah belikan Set Asas Kesihatan ini untuk diberikan kepada anak Cik Yah, sayang betul emak kepada anaknya, agar anak sihat sentiasa. Alhamdulillah.

Sambil minum air, kami bersembang-sembang tentang kenapa perlunya kita memberikan zat yang cukup kepada badan. Dan perbincangan kami terus terarah kepada makanan sunnah, iaitu madu. Cepat je Cik Yah bagitahu yang dia dah beli madu, madu gurun yaman katanya. Kami pun bertanya berapa harganya? Cik Yah maklumkan kepada kami, RM130 untuk 250g.

Hmm.. Mahal rupanya madu gurun ni ya. Yelah, madu gurun ni terkenal dengan mutu madu yang tinggi. Mestilah harganya pun mahal. Tapi…

Kami maklumkan kepada Cik Yah, yang Forever Living adalah antara penternak dan pembekal madu gurun terbesar dunia tau. Bee Honey adalah madu gurun yan bermutu tinggi. Di mana, kurang 17% air dalam madu dan 3000-7000 jenis bunga dijadikan makanan oleh lebah-lebah perliharaan Forever Living di Gurun Sanoran. Kawasan ternakan lebah ni pun sangatlah bersih, boleh kata takde pencemaran di situ.

Tengok jelah gambar kawasan ternakan lebah FLP ni. Cantik je, penuh dengan bunga-bungaan

Oleh kerana, FLP adalah ternak, kumpul, bungkus dan memasarkan Bee Honey ini, maka kita membeli direct dari kilang ni, jadi kerana tiadanya orang tengah, maka harga Bee Honey sangatlah berbaloi dengan mutunya, jika madu gurun lain RM130 250g, Bee Honey hanya RM86 untuk 500g, malah jika daftar sebagai NOVUS FLP, dapat lagi 15% diskaun dan RM90 e-voucher.. untung ke untung ni?

Klik gambar Bee Honey tu untuk info lebih lanjut,

Kenapa bayar lebih?

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400