Kekal-Sihat

Pakar Virologi, Professor Dr Sazaly Abu Bakar berkata sistem imunisasi dalam badan manusia amat penting dalam menghalang jangkitan dari virus.

Tolong jangan ambil lekeh kalau sayang keluarga anda. Virus tak pilih mangsa. Singgah sesuka hati.

Sanggupkah kita lihat anak2 kita dipisahkan dari kita kerana kuarantin? Bersediakah kita untuk segala kemungkinan mengiringi jenazah keluarga kita?? Sesal kemudian tidak berguna.

Jgn tunggu di jangkiti.  Pilih gabungan produk-produk di bawah dan amalkan untuk meningkatkan kekuatan sistem imunisasi anda dan keluarga.

Set-Imunisasi

Set Imunisasi 

Kami cadangkan ambil gabungan ketiga-tiga produk di bawah, tetapi anda boleh pilih gabungan produk mengikut bajet anda. Buang “✓” untuk produk yang anda tidak mahu atau kekalkan ketiga-tiga produk dan tekan “Add To Cart”, ikut arahan seterusnya.

[Product_Table id=’1158′ name=’Set Imunisasi’]

👉 Dapatkan diskaun 15%, daftar sebagai NOVUS atau 35% dengan UPGRADE sebagai VIP FLP.

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400