Woman-kneeling-1200x628-facebook-1200x628

Mula-mula beli ini untuk ikhtiar en somi yang ada masalah lutut (.sudah operate ligamen)

Tetapi kadang2 sakit datang …asyik telan pil killer je.. Itu pun setelah terlihat testimoni dari page  tentang #foreverfreedom ini. Saya pun baru mencuba minum untuk ikhtiar slip disc ..(orang kata sakit tak nampak..) Produk ini tidak terdapat di Malaysia…order dari seberang tambak..biasalah barang baik…harganya pun baikk..

Nak sihat punya pasal….

SUPPLEMENT UTK ACL , LIGAMENT TEARS @ MASALAH SENDI

Nak sharing dengan korang sikit dari pengalaman aku sendiri kena ACL n Ligament Tears.

😔Nk jalan susah, nk solat susah, nak cangkung ehem2 lagi susah.. 

Bila aku discharge hospital 🏥tahun lepas doktor suruh cari supplement ni..betul x? Sape yg pernah kena dia tau la. Biasanya supplement yang perlu adalah Glucosamine Sulfate dan Chondroitin Sulfate.

Tapi yang aku jumpa di farmasi hanya jual2 berasingan yang harganya kalau dicampur lebih RM 350++💸

Tapi bila jumpa Forever FREEDOM aku terkejut!😱😱 Semua kandungan ada dalam satu botol.. minuman pulak tu..yang ada kat market semua tablet n sachet… jadi ahli dapat lagi murah diskaun 15% pulak tu.. mmg sgt2 berbaloi. Plus lagi kandungan Aloe Vera dan Vitamin C serta MSM! Lengkap tu.

Alhamdulillah lepas minum supplement lutut semakin baik dan pulih.. cuma fobia nk main bola balik..hahaha.. so mmg aku rekemen kt korang yang ada masalah🔻

Pilih Forever Freedom atau RejuJoints Set

Kami cadangkan untuk kesan yang lebih baik, ambil gabungan 3 produk iaitu RejuJoints Set, namun begitu, ikut kemampuan dan keperluan, Forever Freedom itu sendiri menggabungkan Aloe Vera, Glucosamine, Chondroitin, MSM dan Vitamin C, sudah cukup hebat.

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400