Kulit muka saya tak lah perfect sangat! Boleh zoom kalau nak tengok 🤭 Tapi dengan umur yang dah 42 tahun ni, alhamdulillah, saya happy. Rutin penjagaan muka saya cuma cuci, pakai toner, moisturiser.

Bila nak keluar/berkebun saya tepek #sunblock. Minum air masak sekurang2nya 2 liter sehari. Saya juga consume Absorbent-C dan minum aloeveragel dan pomesteen. Boleh klik kat sini https://forever.wanniaga.com/shop/

Tentang warna mata tu, ramai yang bertanya. Warna mata saya tu asli 😘 dan saya tak guna #contactlens 😬

❤️ #adnilsah
Gambar lepas berkebun tu!

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400