Inilah teman baik saya sekarang! Aloe First Natural Soothing Spray ❤️

First aid di rumah/tempat kerja – produk ni mudah jer nak guna, kita sembur2 jer… – dirumus dengan khasiat Aloe Vera @ lidah buaya dan herba yang membantu melegakan kesakitan, melembapkan kulit serta mempercepatkan proses penyembuhan.

Selain mengandungi Aloe Vera yang distabilkan, Forever Aloe First juga mengandungi propolis lebah, alantoin dan 11 jenis ekstrak tumbuh-tumbuhan yang baik untuk kulit.

Ia mempunyai pH yang seimbang dan adalah sesuai untuk mereka dengan kulit yang sensitif.

Aloe First
Size dia besar… 473 ml tu…Lambat habis!

Spray kat tangan jadi hand sanitizer. Spray kat muka,rambut,spray kat mana sahaja boleh. Aloe First mmg terbaik…sejuk je… Boleh pakai head-to-toe tau!!!

Lagi satu, produk bileh jadi antiseptic juga, boleh sembur kat kudis, demam campak, kurap semua masalah kulit, jerawat… InsyaAllah.

Kat muka sebagai toner pun boleh…

– Satu badan boleh spray…
– Anak demam ke…
– Jatuh.. Luka.. Spray je
– Kat rambut pun boleh spray, sapa2 yg ada masalah kulit kepala ke…

Best kan? Klik butang di bawah untuk baca info lengkap dan juga boleh terus beli di situ.

COD – Tumpat, Kota Bharu, Pasir Mas
Postage – seluruh Malaysia

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400