Kerisauan Ibu...

Memang risau hati kita sebagai para ibu. Dah kerap sangat tengok anak membuang najis agak susah..dan kita kerap dimaklumkan yang kekurangan serat memang akan mengakibatkan bahaya seperti:-

  • Masalah sembelit di mana toksik gagal di buang keluar sepenuhnya dari tubuh badan menyebabkan tumbesaran fizikal yang terencat.
  • Kenaikan berat badan, anak mengalami masalah obesiti dan rasa rendah diri sering diejek dan dibuli.
  • Peningkatan kadar gula di dalam badan menyebabkan mereka tidak dapat fokus dalam pelajaran dan mengganggu pertumbuhan mental.
  • Kehadiran penyakit kardiovaskular seperti penyakit arteri, lemah jantung dan koronori jantung apabila mereka dewasa.

Ibu2 semua, lepas ni jangan risau2 lagi yer? Saya ada penyelesaian utk masalah ni tau!  Yang paling bestnyer, diorang tak sedar pun yang diorang makan sayur dan serat buah2an 😱

Vitamin utk kids.. Ibarat gula2 anggur yg pasti akan buat anak anda happy menghisapnya! 

Anak andapun kurang makan sayur/buah? Haaa… Dengan adanya Forever Kids ni mmg mudahlah urusan ibu2 (dan bibik) sebabnya terbukti memang laju and akan licin sekelip mata. Memang sedap. 😋😋😋

“Eh tak sabar pulak rasanya nak dapatkan Kids ni kan?” 🤗

foreverkids

Jom baca khasiat Forever Kids

Multivitamin yang enak dan lengkap untuk kanak-kanak

• Menyokong pertumbuhan dan perkembangan yang sihat
• Vitamin, mineral dan nutrien penting untuk pertumbuhan badan
• Tanpa gula tambahan, perasa tiruan, pengawet atau warna tiruan
• Bebas gluten

❤️ Sebagai suplemen multivitamin dan mineral untuk mengisi jurang nutrien yang timbul akibat tabiat makan yang suka memilih di kalangan kanak-kanak.

❤️ Mengandungi fitonutrien kompleks yang diambil dari brokoli mentah, bayam, wortel, bit dan 16 buah-buahan dan sayur-sayuran lain.

❤️ Membekalkan nutrien dan vitamin yang penting untuk pertumbuhan tubuh yang sihat.

Jom amalkan Forever Kids untuk anak2 anda.

ANAK SIHAT ANAK CERIA 😍

Rupa vitamin kids ni pun cantik, kaler purple.. anak-anak sure excited🤗🤗🤗

Multivitamin ini diformulasikan khusus untuk keperluan pemakanan anak-anak dengan campuran vitamin, mineral dan fitonutrien. Vitamin C membantu mengekalkan fungsi normal sistem imun sementara vitamin D (3) menyumbang kepada pertumbuhan dan perkembangan normal. Zat besi dan vitamin B12 menyumbang kepada fungsi dan perkembangan kognitif yang sihat.

Ok, macam cara nak dapatkan kids ni?  ibu2 boleh order di sini:

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400