Kami di Forever with Wanniaga amat gembira apabila kami dapat bantu pelanggan menyelesaikan masalah mereka, sama ada masalah kesihatan mahu pun masalah kewangan (dengan peluang perniagaan bersama Forever Living).

Beberapa hari lepas, kami menerima mesej pertanyaan daripada seorang ibu yang bimbang akan masalah kegatalan kulit anaknya. Anak ibu ini mengalami kegatalan kulit sejak 1 bulan lepas dan telah beberapa kali ke klinik tapi gatal itu masih timbul dan anak beliau terganggu tidurnya dek kerana gatal dan tergaru-garu ketika tidur.

wanniaga-2020-12-09_20-09-24

Kulit si anak yang timbul bintik2 merah

wanniaga-2020-12-09_20-10-32

Dekat sebulan dah gatal-gatal ni dan macam2 ubat dah cuba, dah pergi ke klinik pun masih naik lagi

Kami cadangkan si ibu cuba sapukan Forever Aloe Vera Gelly di tempat gatal2 anaknya. Ini kerana Aloe Vera Gelly ni Aloe Vera yang distabilkan 100% adalah sangat tinggi (aloe tulen) menyerupai dalaman daun aloe vera. Manfaat Aloe Vera Gelly adalah :

  • Menenang (kes demam), melembap, melega dan merapikan kulit
  • Gelly lutcahaya yang mudah diserap dan tidak mengotorkan pakaian
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  • Ideal untuk luka kecil, sunburn, jerawat, ruam and bayi tumbuh gigi juga yang lebih serius seperti eczema, psoriasis, kurap
  • Boleh digunakan untuk masalah buasir luar dan dalam
  • Boleh digunakan sebagai face mask, hair gel dan bahan pelincir (lubricant)

Si ibu tanpa banyak soal terus order dan beli. Kami COD ke Kota Bharu. Dan setelah beberapa hari, kami bertanyakan balik kepada si ibu, ini jawapan ibu anak tersebut:

wanniaga-2020-12-09_20-06-49
Ibu Yana
Aloe Vera Gelly
Read More
"TERBAIK! Merah2 anak tu mengecil, tak jadi besar, cepat kecut dan jadi pudar, tak garu2 lagi dah. Lega! kalau tak tiap2 malam dia garu2."

Alhamdulillah. Gembira sekali apabila dapat feedback macam ni. Produk FLP sangat bermutu tinggi. Berkesan dan memberikan penyelesaian kepada permasalah kesihatan kita. Bagi yang berminat nak cuba Aloe Vera Gelly, boleh tekan butang di bawah:

 

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400