Kami di Forever Wanniaga menerima pembayaran menerusi DuitNow. Anda boleh membuat bayaran pesanan anda dengan hanya scan QR Code kami menggunakan aplikasi online banking bank anda. Cara yang sangat mudah, cepat dan selamat.

Apa tu DuitNow? – ia adalah kaedah pembayaran secara cepat menggunakan aplikasi mobile bank anda. Hanya scan QR Code penjual, bayaran boleh dilakukan dengan cepat dan selamat. Terus ke akaun penjual.

QR Code milik kami dipaparkan setelah anda selesai membuat pesanan, ia akan dipaparkan bersama pengesahan pesanan dan juga akan dihantar ke email anda. Anda hanya perlu buka aplikasi mobile bank anda, jika bank anda Maybank, buka M2U app dan pergi ke QRPay dan scan QR Code kami, masukkan jumlah bayaran tekan PAY, sahkan dan hantar resit kepada kami melalui nombor Whatsapp yang kami sertakan bersama dengan QR code kami.

Sila lihat QR Code kami.

Duitnow-ACS
QR Code kami
wanniaga-2020-12-05_02-10-42
wanniaga-2020-12-05_02-20-00
Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400