Gabungan minyak ikan dan minyak zaitun

Stok sampai di Kedai Kopi Shamsudin.. sambil sarapan, ambo ambil stok.

Buka bungkusan, sambil sharing… kena faham kenapa perlu ambil supplement, Doktor Ju kata, kalau tak ambil supplement zaman lo ni, sama macam kita berjalan dalam hujan tanpa guna payung.

Pok Nor tak yakin dah zaman la ni zat yang baik boleh diambil dengan makanan harian.. banyak sebab kata Pok Nor. Ayam ada hormon, ikan ada logam berat, buah? sayur? racun…

Pok Nor kata.. 

Tapi pastikan tahu supplement apa yang perlu diambil, dan ada kelulusan KKM.

Jangan main beli je ya. Beli pun beli yang original, beli dengan agen yang sah. Forever Wanniaga adalah agen sah untuk Forever Living.

Untuk yang perlu ambil minyak ikan dan berminat nak ambil minyak zaitun, boleh baca info Arctic-Sea gabungan kedua-dua minyak, so mudah dan jimat.

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400