bandingkandirisendiri
Saya yang dulu dan saya yang sekarang.

Alhamdulillah sebelum join Forever saya ada melakukan 2 bisnes. Jadi saya bukan baru sangat dengan dengan bisnes networking. Alhamdulilah bisnes sebelum ni juga mendatangkan income tapi cukup2 makan saja.

Selepas join Forever pada Feb 2017; setelah betul2 faham dengan konsep yang diketengahkan oleh Forever, saya mengambil masa 2 tahun untuk betul betul Fokus walaupun terpaksa buat secara part time kerana saya juga seorang penjawat awam. Mempunyai kerja hakiki yang memerlukan saya membahagikan masa utk kerjaya dan bisnes. Saya pernah jatuh pada 2 tahun pertama di mana income saya selepas 2 tahun jatuh sehingga kosong.

Jangan bandingkan diri kita dengan kejayaan org lain. Tapi bandingkan keadaan kita yang dulu dengan sekarang.

Kalau saya tak betul2 faham dengan konsep Forever yang mana buat sikit dapat banyak, sudah tentu saya akan lompat ke bisnes lain tapi saya masih stay dan start semula pada Januari 2019.

Alhamdulilah dalam masa setahun saya mencapai Manager dan skrg saya berjaya fight F2D pada 5 bulan berikutnya.

Kini saya bergelar Senior manager dengan 3 orang manager di bawah rangkaian saya di mana fighter2 saya terdiri dari sahabat sahabat dan juga adik adik saya sendiri.

Di sini saya nak bgtau, study sistem sehingga betul betul faham apa yang Forever bagi, tiru apa yang leader berjaya buat. Jangan ikut orang yang tak berjaya. (Ramai pilih jalan ni)

Alhamdulillah tq leader2 dan bisnes partner saya. Hasil dari tunjuk ajar dan kerjasama pasukan saya, inilah salah satu hasil yang saya dapat kongsikan bersama rakan2 dalam Forever ni.

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400