Ni kak nak pesan!!

Jangan amik mudah. Nak mkn vitamin c tolong jgn ambil yg dose TINGGI. Ada sampai 1000mg-2000mg per tablet. Ya ampun😱😱😱😱

Bahaya. BAHAYA!

Faham tak bahaya… orang suh makan vitamin c kuatkan imunisasi menentang virus, bukan p telan beribu2 mg. Lagi tinggi dosage korang makan, makin beban la buah pinggang. Sebab vitamin ni tak dok lama dlm badan, paling pun 4 jam ja wehhh.

Kami sekeluarga mkn yg 60 mg shj. Ya kami mkn 60 mg shj per tablet.

Jangan sampai jd KETOKSIKAN VITAMIN C. Dok telan vitamin c beribu2 mg ni dah kenapa… Setiap usia ada keperluan maksimum vitamin c utk badan sendiri.

HANYA IKUT DOSE YG DI CADANGKAN SHJ.

Tengok kat page my health gov ya..kkm punya.

Ikut tu dose dia… Jangan sampai nak sihat punya pasal, jadi punca rosak nya buah pinggang. Tak sayang ke? Ingat senang cari ganti ke mcm spare part kereta..

Meh sy tunjuk yang kami makan… vitamin c 60mg ja utk 1 tablet! Kan selamat tu!

Kalau x tau mana nk dpt Absorbent C yg 60mg ni yg xda pewarna ni contact hakak..atau beli je dari kedai online akak kat bawah ni ⤵️

Harga x sampai rm 100,x sampai rm90,tak sampai rm70… akak ada byk lebih ni, kot ada kawan2 nak yang selamat meh cari hakak.

Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400