Jangan ingat kurus tu sihat tau..

Dan kene bawa beringat bila dah gendut penyakit singgah tanpa beri salam

Siapa pernah rasa ni…

Badan tu lemau jer, tak lalu nak buat kerja?

Nak pulak lepas makan, uisyyy bantal memanggil2

Kalau di sorong bantal tu lena terus

Korang perasan tak simptom ni dtg sejak kerja

Dulu masa study lek lek jer… melompat sana sini kan

Sebab nya makin berumur toxic dah jadi sahabat baik

Lemak dah jadi kawan setia

Kalau tak dibuang menjadi2 la ternak dlm badan

Tu pasal mulalah kebas2 urat, lenguh2 sendi

Diri lama pun tak lalu

Baik korang kawan dgn minyak ikan + minyak zaiton ni

Sebab diorg musuh ketat kolestrol, lemak n toxic

Baca je info di sini, klik kat bawah ni, nak beli terus pun boleh, atau hubungi agen2 kami yang share page ni dengan korang..

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya »
IAmWanHasbullah

Matlamat dan BIG WHY

RAMAI orang tidak mencapai dan menikmati kehidupan yang mereka MAHUKAN. Bukan kerana mereka tidak MAMPU.  Bukan kerana tiada PELUANG. Bukan juga kerana MASALAH yang berlaku

Baca seterusnya »

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400