auragembira

Aura kebahagiaan dan keceriaan sibotol kuning!!

Kenapa pula botol kuning ni beri kebahagiaan dan keceriaan??

Sebab..
Masalah constipation mak2 selesai..
Ingat senang ke, mak2 nk berjumpa Dr. Tan dengan rasa tenang dan aman..nak2 time datang sembelit, sukar nak membuang?? Bukan boleh duduk lama dalam tandas tu. Nanti anak2 dah tantrum di luar tandas. Siap ada yang ketuk2 pintu tandas dah macam main drum!ย 

Lebih parah lagi, mak terpaksa bawa anak sekali masuk kedalam! Nah anak! Nak melekap sangat kan…Tengok sendiri dahi mak ko ni berkerut2 nak melangsaikan hajat.. ๐Ÿ˜

Tp sibotol kuning ni lah penyelamat yang banyak beri kelegaan kepada mak2 tau..
Masuk tandas senyum, keluar tandas pun senyum..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Anak tak perasan pun maknya hilang sebentar..๐Ÿ˜˜

Tak caya? Jom cuba๐Ÿ‘‡

Hajah Hanisah
Hajah Hanisah
Pesara Guru
Read More
Saya berusia 77 tahun, cabaran utama saya sebelum mengenali si botol kuning ini ialah hendak membuang dengan selesa, saya hadapi masalah sembelit yang agak kronik, terpaksa ambil buah dengan kuantiti yang banyak, ada ketika terpaksa ambil ubat farmasi untuk membuang. Aloe Vera Gel sangat membantu saya dalam hal ini. Terima kasih Forever.
Leave a Reply

Anda mungkin suka baca artikel berikut:

debungalebah

Debunga Lebah

Pernah rasa Debunga Lebah? Ahhhaaa untuk kekal aktif dan bertenaga saya amalkan Bee Pollen, sesuai untuk yang selalu travel/driving long hours kerana debunga lebah ni

Baca seterusnya ยป

Jangan Terlepas blog Terbaru Forever Wanniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

freeshipping

PENGHANTARAN PERCUMA untuk
pesanan melebihi RM400